• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Ara
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • İLÇELER
  • KÜLTÜR-SANAT
  • ÖZEL HABER
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • SPOR
  • VEFAT EDENLER
  • ASAYİŞ YAŞAM
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Köşe Yazarları
  2. MİSAFİR KALEM
  3. KARAMAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARIMIZIN BİLGİSİNE (Halil İbrahim İNCEKARA)
Yayınlanma: 14 Ocak 2019 - 15:03
Güncelleme: 14 Ocak 2019 - 15:04

KARAMAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARIMIZIN BİLGİSİNE (Halil İbrahim İNCEKARA)

14 Ocak 2019 - 15:03
Güncelleme: 14 Ocak 2019 - 15:04
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
KARAMAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARIMIZIN BİLGİSİNE (Halil İbrahim İNCEKARA)
MİSAFİR KALEM

Halil İbrahim İNCEKARA

Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği

Genel Sekreteri

31 Mart 2019 tarihinde Mahalli İdareler Seçimleri, yani Belediye başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği, İl Genel Meclisi üyeliği ve Mahalle ve Köy Muhtarlığı seçimleri yapılacak. Yapılacak olan bu seçimlerin şimdiden ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Siyasi Partilerimiz Karaman Merkez Belediye Başkan Adaylarını belirledi. AK Partiden Mahmut Sami ŞAHİN, Milliyetçi Hareket Partisinden Savaş KALAYCI, Cumhuriyet Halk Partisinden Emin EGE, İYİ Partiden Z. Bahadır BAYRAÇ ve Saadet Partisinden Şaban ŞAHİN kardeşlerimiz Karaman Belediye Başkan Adayı oldular.

Hepsi de Karaman’da tanınan, belirli bir kariyeri olan değerli kardeşlerimiz. Belediye başkan adaylarımızın ve siyasi parti yetkililerimizin seçim süreci içerisinde birbirlerini kırmadan, incitmeden, insan haysiyet ve şerefini rencide etmeden, gayet seviyeli bir seçim süreci geçirmelerini ve Karamanlı hemşerilerimizin takdirini kazanmalarını arzu ediyorum.

Belediye başkan adaylarımız iki buçuk aylık seçim süreci içerisinde Karaman’a ve Karamanlı hemşerilerimize neler yapacaklarını yani projelerini anlatsınlar. Oy verecek seçmenleriniz takdir ederse kendilerine oy verecektir. Yok projelerini beğenmez takdir etmez ise oy vermeyecektir.

Bundan önceki seçim dönemlerinde de Karaman’da teşkilatları bulunan siyasi partilerimiz anlayış ve hoşgörü içerisinde hareket ettikleri, aralarında bir mutabakat sağladıkları için seçim sürecinde görüntü ve ses kirliliği en alt seviyeye indirilmiş, fazla afiş ve reklam malzemesi asılmamış, çok fazla da gezici araçlar kullanılmamıştır. Bu seçimde de aynı olgunluğun ve hoş görünün devam etmesi Karamanlıların ve Karaman’da yaşayan halkımızın en büyük arzusudur. Sadece siyasi parti binaları ile seçim bürolarının önü ve reklam panolarına tanıtım malzemeleri asılsın, gezici reklam ve tanıtım araçları da siyasi partilerimizin üst düzey yöneticileri ilimize geldiği zaman ve ilçe, belde ve köylere gidildiği zaman kullanılsın. Göreceksiniz bu olgun ve olumlu yaklaşımlar seçmenlerin takdirini kazanacaktır.

Yurtdışında yaşayan hemşerilerimizden dinlediğimiz, basın yayın kuruluşlarından ve sosyal medyadan da takip ettiğimiz gibi özellikle Avrupa ülkelerinde seçim dönemlerinde siyasi partiler ve adayları sadece televizyon, radyo ve diğer basın yayın kuruluşları aracılığıyla propaganda ve tanıtım yapmaktadırlar. Bizde de bu yolda eğilimler var, inşallah bizim ülkemizde de bu uygulamalara geçilir, israf da önlenmiş olur.

Karaman’da doğmuş ve Karaman’da yaşayan bir Karaman sevdalısı olarak Karaman ve Karaman’da yaşayan hemşerilerimiz için yararlı olabileceğini düşündüğüm 2019-2023 yılları arasında yapılabilecek projeleri 54 başlık altında toplayarak, Belediye başkan adaylarımızın ilgisine ve bilgisine sunuyorum. Elbette Karamanla ilgili projeler sadece bunlardan ibaret değildir. Mutlaka belediye başkan adaylarımızın da çok güzel projeleri olacaktır. Bunlara ilaveler yapılabilir, bir kısmı gerekli görülmeyerek çıkarılabilir de. Benim ki bir öneri ve katkıdır.

Şimdiden Belediye Başkan adaylarımıza Karaman’a ve Karaman halkına hizmet için çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum.

YARIN ADAYLAR İÇİN KARAMAN’IN ÖNEMLİ GÖRDÜĞÜM PROJELERİNİ YAZACAĞIM)

 

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x

Yazarın Diğer Yazıları

  • İÇİMİZDEN GELMEDİ, İŞİMİZE GELMEDİ - 23 Mayıs 2024
  • KUTLU BİR FERMAN - 13 Mayıs 2024
  • TÜRK DİLİ VE KARAMAN - 13 Mayıs 2024
  • ERMENEK'İN TARİHÇESİ   - 29 Ocak 2024
  • TARİHDEN BİR YAPRAK - 27 Aralık 2023
  • K A D I N L A R I M I Z - 28 Kasım 2023
  • YENİ NESLİN MİMARLARI - 25 Kasım 2023
  • ŞEN GİTTİM, YASLI DÖNDÜM - 22 Kasım 2023
  • İNSANCA YAŞAMAK - 20 Kasım 2023
  • Bir İngilizce Öğretmenin Anısı - 11 Kasım 2023
  • AKŞAM SOHBETİ - 07 Kasım 2023
  • AKŞAM SOHBETİ - 03 Kasım 2023
  • DOSTLARLA SOHBET - 01 Kasım 2023
  • AKŞAM SOHBETİ - 23 Ekim 2023
  • GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ, HAYALİ CİHAN DEĞER  - 19 Ekim 2023
  • AKŞAM SOHBETİ - 16 Ekim 2023
  • AKŞAM SOHBETİ - 13 Ekim 2023
  • AKŞAM SOHBETİ - 02 Ekim 2023
  • AKŞAM SOHBETİ - 26 Eylül 2023
  • AKŞAM SOHBETİ - 23 Eylül 2023
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
ilan.gov.tr
Köşe Yazarları
İMAN TAZELEYELİM
MAHMUT TOPTAŞ
İMAN TAZELEYELİM
BİR ŞEY DEĞİŞİR, HER ŞEY DEĞİŞİR
GÜNDOĞDU YILDIRIM
BİR ŞEY DEĞİŞİR, HER ŞEY DEĞİŞİR
SULTAN AKBULUT
SULTAN AKBULUT
BİR YILI DAHA ESKİTTİK
ULVİ EMRE
ULVİ EMRE
EŞİ OLMAYAN DEVLET ADAMI METNİ
HASAN BARAN
HASAN BARAN
KÖKSÜZ KALMAK
İÇİMİZDEN GELMEDİ, İŞİMİZE GELMEDİ
MİSAFİR KALEM
İÇİMİZDEN GELMEDİ, İŞİMİZE GELMEDİ
MUSTAFA UYSAL
MUSTAFA UYSAL
GARANTİ...
YAZGIMIZ SİNEK KOVALAMAK MI?
YUNUS TURAN
YAZGIMIZ SİNEK KOVALAMAK MI?
ÇUKUR, SU UÇTU ŞELALESİ
OSMAN NURİ KOÇAK
ÇUKUR, SU UÇTU ŞELALESİ
PROF. DR. İBRAHİM CEYLAN'I KAYBETTİK
MUZAFFER CAN
PROF. DR. İBRAHİM CEYLAN'I KAYBETTİK
Yılın son kahvesi
ÇOBAN ATEŞİ
Yılın son kahvesi
Marka Kent ve Niğde İzlenimlerim
AHMET KÜÇÜKCİCİBIYIK
Marka Kent ve Niğde İzlenimlerim
PEKİ..! BU OLAYIN TEK SUÇLUSU CANİ MİDİR?
MUZAFFER KARAOĞLU
PEKİ..! BU OLAYIN TEK SUÇLUSU CANİ MİDİR?
Çok Okunan Haberler
Ayrancı’da Kadınlara Kooperatifçilik ve Ürün Geliştirme Eğitimi
Ayrancı’da Kadınlara Kooperatifçilik ve Ürün Geliştirme Eğitimi
Karaman'da Mart Ayında Kaç Konut Satıldı?
Karaman'da Mart Ayında Kaç Konut Satıldı?
Karaman’da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Yaralı
Karaman’da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Yaralı
Ana Sayfa
EĞİTİM
EKONOMİ
GÜNCEL
İLÇELER
KÜLTÜR-SANAT
ÖZEL HABER
SAĞLIK
SİYASET
SPOR
VEFAT EDENLER
ASAYİŞ
YAŞAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • KÜLTÜR-SANAT
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim

Doğal Ürünler