• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Ara
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • İLÇELER
  • KÜLTÜR-SANAT
  • ÖZEL HABER
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • SPOR
  • VEFAT EDENLER
  • ASAYİŞ YAŞAM
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Köşe Yazarları
  2. MAHMUT TOPTAŞ
  3. TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVAR MEDENİYETİ
Yayınlanma: 21 Aralık 2018 - 15:21

TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVAR MEDENİYETİ

21 Aralık 2018 - 15:21
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVAR MEDENİYETİ
MAHMUT TOPTAŞ

Bir zamanlar Bosna’dan kalkan bir hacı adayı, atıyla, devesiyle, İstanbul, Eskişehir, Konya, Adana, Halep, Şam, Amman üzerinden Medine-i Münevvere’ye, oradan da Mekke-i Mükerreme’ye sağ salim varıyordu.

Yakın zamanlarda, ben de 1985 yılında bir arkadaşımın arabasıyla, Bağdat üzerinden hacca gitmiştim. Arabamız Maraş’ta arıza yaptı. Tamirci, parça parası aldı ve emek ücreti almadı.

Yıl 2018. Medeniyetin (o ne ise) zirvesinde olan insanlık, yeryüzünde güvenlik kalmadığından hacca gökyüzünden gitmek zorunda kaldı.

Üç ay süren kervanların yol boyunca konaklama yerlerinde müsafir olarak ağırlanır, hanlarda konaklanır, çeşitli yollardan gelenlerle dostluklar kurulurdu.

Şimdi bu günlerde batı eğitimi almış siyasiler, beş yıldızlı otellerde, ülkeleri parçalayıp bölüşmek için konaklıyorlar.

Konaklama yerlerinde hacıları karşılayıp uğurlayan köy ve kasaba halkı, sofralarını açıyor, aynı kaptan yemek, aynı kabaktan su içiyorlardı.

Teknolojinin imkânlarını kötüye kullanan çağdaş eşkıyalar, Halep’te, Şam’da, Bağdat’ta yaşayan insanların kanına giriyorlar, sofralara gelecek yiyeceklerin tarlalarını kimyasal silahlarla talan ediyorlar.

Yalan üzerine kurulan sistemleri, yalnız yurt dışına seri katil askerler göndermiyor.

Kendi ülkesinde kendi halkının öldürdüğü insan sayısı, 194 ülkenin yarısından fazlasının bir yılda öldürdüğü insan sayısından fazladır.

Bu ay yayınlanan haberlerde kendisini çevresine Samuel McDowell ismiyle tanıtan Samuel Little isimli bir tek Amerikalı katil, 90 tane Amerikalı adamı öldürdüğünü söylüyor.

Savcı, kırk tanesinin doğrulandığını, geri kalanların araştırmasının yapılmaya devam edildiğini söylemiş.

Onlara göre cahil değil bu adam, okumuş ve tıp doktoru olmuş İngiliz Dr. Shipman’ın, 30 yılda yaklaşık 300 hastasını öldürdüğü ortaya çıktı.

27 yıllık meslek hayatında 250 kişiyi öldürdüğü ise raporla belgelenmiş.

Yüz elli yıldır biz de onlardan geri kalmayalım diyerek ellerimizle İslam’ı arkaya attık ve gönül kapılarımızı, beyin pencerelerimizi, batının inkârcı eğitimine açtık ve bizim de seri katillerimiz, hırsızlarımız, teröristlerimiz, tecavüzcülerimiz, gaspçılarımız olmaya başladı.

Yılbaşı geliyor bazı aileler, evlerinin kapılarını, camlarını, dükkânlarını, capcanlı ışıklarla süsleyecekler, içkiler içecekler, danslar yapacaklar  ama bunları yapmadan önce evlerin kapılarını çelikten yaptırdılar, güvenli kameralarıyla evi gözetim altına aldılar, değerli eşyalarını ve paralarını koruyacak bir tonluk kasalar aldılar.

Çünkü bu medeniyeti kuranlar, 25 milyon kızıl derilinin önce kanını sonra topraklarını alarak kurdular medeniyetlerini.

Avrupalılar, İspanya’da Müslüman ve Yahudi katliamı yaptılar.

En son olarak Almanya’da beş milyon Yahudi ve çingeneyi yaktılar.

Bunların beş yılda ulaştığı rakama, 1400 yıllık zaman içinde Yemen’den Viyana’ya, Yeni Delhi’den Kafkasya’ya kadar varırken Müslümanlar ulaşamadılar.

Bosna, İstanbul, Şam, Mekke arasındaki kervan yollarından gökyüzüne bir zamanlar, “Allahü Ekber, Lebbeyk Allahümme Lebbeyk” sesleri yükselirken bu çağda gökyüzünden yeryüzüne savaş gemilerinden ve de savaş uçaklarından atılan füze sesleri iniyor, çocuk, kadın, yaşlı, fakir, zengin, asker sivil ayırımı yapmadan öldürüyor, eceli gelmeyenleri de süründürüyor.

Çıkış yolu, her Müslüman, her gün Kur’an’dan, sünnetten ve fıkıh kitaplarından bir şeyler öğrenecek, öğrendiğini amele/eyleme dönüştürecek, o öğrendiğini aileden başlamak üzere en az üç kişiye öğretecek.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x

Yazarın Diğer Yazıları

  • ÖNCE KENDİMİZİ DÜZELTELİM - 08 Haziran 2026
  • FATİH'İN FETİHNAME'SİNİN TAM METNİ - 25 Mayıs 2026
  • HERKESE HİTABIMDIR - 16 Mayıs 2026
  • GÜÇLÜ DEVLET OLMAK NEDİR? - 07 Mayıs 2026
  • İMAN TAZELEYELİM - 18 Nisan 2026
  • KENDİMİZİ KANDIRMAYALIM - 26 Mart 2026
  • EĞLENİYORLARMIŞ - 18 Mart 2026
  • BİZ AYRILAMAYIZ - 14 Mart 2026
  • MÜSLÜMANIN HER SANİYESİ İBADETTİR - 09 Mart 2026
  • DEĞERLİ OLANIN DÜŞMANI ÇOK OLUR - 03 Mart 2026
  • YÖRÜK OĞLUNUN BAŞARISI - 26 Ocak 2026
  • NE OLACAK? - 27 Aralık 2025
  • KENDİNİZE YAZIK EDİYORSUNUZ - 19 Aralık 2025
  • KORKUYU KORKUTMAK GEREK - 08 Aralık 2025
  • PAPALAR SEMBOLİKTİR - 02 Aralık 2025
  • ANTİKALAR VE İNSANLAR - 27 Kasım 2025
  • HEPİMİZ "ÇIPLAK UYARICIYIZ" - 22 Kasım 2025
  • SUYUMUZU BULANDIRAN ARANIYOR - 11 Kasım 2025
  • MÜMİNLER HER SÖZÜ DUYARLAR, EN GÜZELİNE UYARLAR - 05 Kasım 2025
  • SENİN HAYATINI KİM BİTİRECEK? - 25 Ekim 2025
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 59
ilan.gov.tr
Köşe Yazarları
ÖNCE KENDİMİZİ DÜZELTELİM
MAHMUT TOPTAŞ
ÖNCE KENDİMİZİ DÜZELTELİM
YOL
GÜNDOĞDU YILDIRIM
YOL
SULTAN AKBULUT
SULTAN AKBULUT
BİR YILI DAHA ESKİTTİK
ULVİ EMRE
ULVİ EMRE
EŞİ OLMAYAN DEVLET ADAMI METNİ
HASAN BARAN
HASAN BARAN
KÖKSÜZ KALMAK
İÇİMİZDEN GELMEDİ, İŞİMİZE GELMEDİ
MİSAFİR KALEM
İÇİMİZDEN GELMEDİ, İŞİMİZE GELMEDİ
MUSTAFA UYSAL
MUSTAFA UYSAL
GARANTİ...
YAZGIMIZ SİNEK KOVALAMAK MI?
YUNUS TURAN
YAZGIMIZ SİNEK KOVALAMAK MI?
ÇUKUR, SU UÇTU ŞELALESİ
OSMAN NURİ KOÇAK
ÇUKUR, SU UÇTU ŞELALESİ
PROF. DR. İBRAHİM CEYLAN'I KAYBETTİK
MUZAFFER CAN
PROF. DR. İBRAHİM CEYLAN'I KAYBETTİK
Yılın son kahvesi
ÇOBAN ATEŞİ
Yılın son kahvesi
Marka Kent ve Niğde İzlenimlerim
AHMET KÜÇÜKCİCİBIYIK
Marka Kent ve Niğde İzlenimlerim
PEKİ..! BU OLAYIN TEK SUÇLUSU CANİ MİDİR?
MUZAFFER KARAOĞLU
PEKİ..! BU OLAYIN TEK SUÇLUSU CANİ MİDİR?
Çok Okunan Haberler
Karaman İl Millî Eğitim Müdürlüğü “Bizim Köyde Bilim Var” Projesine TÜBİTAK Desteği
Karaman İl Millî Eğitim Müdürlüğü “Bizim Köyde Bilim Var”...
Kaymakam Açar’dan Tomurcuklar Anaokulu’na Ziyaret
Kaymakam Açar’dan Tomurcuklar Anaokulu’na Ziyaret
Kazımkarabekir’de Şakayık Hasadı Başladı
Kazımkarabekir’de Şakayık Hasadı Başladı
Ana Sayfa
EĞİTİM
EKONOMİ
GÜNCEL
İLÇELER
KÜLTÜR-SANAT
ÖZEL HABER
SAĞLIK
SİYASET
SPOR
VEFAT EDENLER
ASAYİŞ
YAŞAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • KÜLTÜR-SANAT
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim

Doğal Ürünler