• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Ara
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • İLÇELER
  • KÜLTÜR-SANAT
  • ÖZEL HABER
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • SPOR
  • VEFAT EDENLER
  • ASAYİŞ YAŞAM
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Milli Görüş Camiası Yeni İl Binasında İftarda Buluştu
GÜNCEL
Yayınlanma: 26 Nisan 2022 - 12:36
Güncelleme: 26 Nisan 2022 - 13:18

Milli Görüş Camiası Yeni İl Binasında İftarda Buluştu

Konu ile ilgili Partiden yapılan açıklama şöyle; “Saadet Partimizin Karaman Teşkilatları, 23 Nisan 2022 Cumartesi akşamı Geleneksel İftar Yemeğinde; Ana kademe, Merkez ilçe, Kazım Karabekir ilçe, Ayrancı İlçe, İl Kadın Kolları, İl Gençlik Kolları ve İl Kadın Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve ailelerinin katılımlarıyla Belediye İş Hanı teras kattaki yeni il binasında bir araya geldi.

GÜNCEL
26 Nisan 2022 - 12:36
Güncelleme: 26 Nisan 2022 - 13:18
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Milli Görüş Camiası Yeni İl Binasında İftarda Buluştu
İftar yemeğimize ilaveten Milli Görüş fikriyatına mensup Sivil Toplum Kuruluşlarının da (MİLKO) yönetici ve mensuplarından katılımlar gerçekleşti. Teşkilat mensuplarımız ve kadrolarımız İl Başkanımız Yasim Koz Bey’in davetine büyük bir coşku ile icabet ederek yemeğe iştirak ettiler, hem yeni il binasını gezdiler, binamızı ilk kez yerinde gördüler, hem de iftarlarını yeni il binamızda açtılar. Yeni il binamızı iftar programı dolayısıyla gören dava kardeşlerimiz yeni il binamızı çok beğendikleri altını çizerek ifade ettiler.
İl Başkanımız Yasim Koz Bey, yeni il binamızın hayırlı hizmetlere vesile olması için iyi niyet dileklerini sundu ve davetlilere kısa bir selamlama konuşması yaptı. Binanın kazandırılmasında emeği geçen tüm dava kardeşlerimize ve iftar davetine katılımlarından ötürü tüm davetlilere teşekkür etti. Yeni İl binamızın tüm teşkilat mensubu kardeşlerimizin emrinde ve hizmetinde olduğunu ifade etti. Yeni il binamızda 200-250 kişilik konferans salonumuz olduğunu, konferans, seminer, genişletilmiş il divan, aylık il divan, çalıştay gibi her türlü toplu faaliyeti artık çok daha rahat yapabileceklerini söyledi.
İl yönetim kurulu üyemiz Hüseyin Uğuz Bey, iftar yemeğinin sonunda okunan hatmi şerif için uzunca ve samimi bir hatim duası ve açılışın hayırlara vesile olması babında bir ‘açılış duası’ yaptı. “İdrak etmekte olduğumuz gece belki de Kadir gecesine tevafuk etmiş olabilir, zira Efendimiz (s.a.v.) buyuruyor ki; Kadir gecesini Ramazan-ı Şerif’in son on gününde arayınız buyuruyorlar, bugün Ramazan-ı Şerif’in 23.gecesi, büyük ihtimal belki de bu gece Kadir gecesi olabilir” diye ifade ettiler.
Dava kardeşlerimizin büyük fedakârlıklarıyla Saadet Partisi Karaman Teşkilatımız tarafından mülkiyeti satın alındı. Artık Saadet Partisi İl ve Merkez İlçe Teşkilatımız tüm faaliyetlerine bu yeni binada devam edecekler. Kurulalı beri tek kör kuruş Devletten yardım almayan, davasından milim sapmayan, Erbakan Hocamıza ve davasına sadakatten ayrılmayan ve şehrin en gözde mevkilerinden bir noktada bu kıymetli mekanı davamıza ve İnşallah gelecek nesillere hediye eden Milli Görüşçü kardeşlerimizle, büyüklerimizle iftihar ediyoruz. Onlara şükranlarımızı sunuyoruz, Allah kendilerinden ebeden razı olsun.
Yeni il binamızın en hayırlı hizmetlere ev sahipliği yapmasını Cenabı-ı Haktan niyaz ediyoruz, Milli Görüş Camiamıza ve Karaman’ımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Milli Egemenliğimizin temsil edildiği Gazi meclisimizin açılışının 102. sene-i devriyesine denk gelen 23 nisan gününün akşamında, bu tarihi ve anlamlı günde Karaman’da mukim Saadet Partisi mensupları olarak biz de tarihi bir ana şahitlik ettik. Dileriz ve umarız ki her geçen gün teveccühlerin arttığı Saadet Partimiz daha da güçlenerek iktidara ortak olur ve bu yeni il binamız, Saadet Partimizin iktidarında insanımıza çare üreten, umutları yeşerten, kırık ve mahzun gönülleri onaran, herkesi kucaklayan güzel bir karargah olur.”
HABER: Murat ÖZÜNAL

 
2022/04/1462800101650968326.jpeg
2022/04/18129974751650968327.jpeg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Karaman’da Küçükbaş Hayvancılığın Geliştirilmesi İçin Toplantı Düzenlendi
Karaman’da Küçükbaş Hayvancılığın Geliştirilmesi İçin Toplantı Düzenlendi
1 Temmuz’dan Sonra Belgesiz Zirai İlaç Alınamayacak
1 Temmuz’dan Sonra Belgesiz Zirai İlaç Alınamayacak
Karaman'da Tarım Arazilerinde Sağanak ve Dolu Hasarı Tespit Ediliyor
Karaman'da Tarım Arazilerinde Sağanak ve Dolu Hasarı Tespit Ediliyor
Karaman’da Adliyeye Ulaşımda Kullanılan Yol Kapatıldı
Karaman’da Adliyeye Ulaşımda Kullanılan Yol Kapatıldı
ilan.gov.tr
Son Haberler
Duru Bulgur, Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesinde 33. Sırada Yer Aldı
Duru Bulgur, Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesinde 33. Sırada...
Karaman’da Konut Fiyatları Türkiye Ortalamasının Üzerinde Arttı
Karaman’da Konut Fiyatları Türkiye Ortalamasının Üzerinde Arttı
Karaman’da Tarım İşçilerini Taşıyan Araç Sulama Kanalına Devrildi: 3 Çocuk Hayatını Kaybetti
Karaman’da Tarım İşçilerini Taşıyan Araç Sulama Kanalına Devrildi:...
Karaman Defterdarlığı’ndan Mükelleflere Vergi Borcu Uyarısı
Karaman Defterdarlığı’ndan Mükelleflere Vergi Borcu Uyarısı
Karaman’da Küçükbaş Hayvancılığın Geliştirilmesi İçin Toplantı Düzenlendi
Karaman’da Küçükbaş Hayvancılığın Geliştirilmesi İçin Toplantı...
Nisan Ayı Çiftçinin Umduğu Gibi Geçmedi
Nisan Ayı Çiftçinin Umduğu Gibi Geçmedi

Ana Sayfa
EĞİTİM
EKONOMİ
GÜNCEL
İLÇELER
KÜLTÜR-SANAT
ÖZEL HABER
SAĞLIK
SİYASET
SPOR
VEFAT EDENLER
ASAYİŞ
YAŞAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • KÜLTÜR-SANAT
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim

Doğal Ürünler

Yeni Slow Radyo