Cumartesi günü saat 12’deki ilk maçta Çumra Çatalhöyük Belediyespor ile karşılaşan ve maçın ilk yarısında yedek ağırlıklı bir takımla sahaya çıkan Karaman FK bu yarıda gol bulamadı.
İkinci yarıya as takımdan takviye oyuncularla sahaya çıkan Karaman FK'nın yeni transferleri beğeni kazanırken 70. Dakikada Emir Özsoy ve 90. Dakikada Tugay Keleş'in attığı gollerle karşılaşmayı 2-0 kazandı.
Karaman FK 1922 Konyaspor'u 3-0 yendi
Aynı gün saat 15’teki ikinci karşılaşmada ise 3. Lig ekiplerinden 1922 Konyaspor ile karşılaşan Karaman Futbol Kulübü, rakibini 3-0 mağlup etti.
Karaman FK'nın gollerini 64 ve 84. Dakikada Umut Dilek ile 70. Dakikada İdris Furat kaydetti.
YENİ TRANSFERLER BEĞENİLDİ
Deprem Felaketi nedeni ile ertelenen karşılaşmalara bu hafta sonu başlayacak olması nedeni ile yapılan bu 2 hazırlık maçında Ara Transfer döneminde kadroya dahil edilen futbolcular beğeni kazandı.
Özellikle Sol Bölgede görev yapan Sol Bek ve Sol Açık ile Orta Saha oyuncuları beğeni topladı ve takımın daha etkili ataklar yaptığı görüldü.
TÜM GÖZLER BU HAFTA SONU OYNANACAK KESTEL MAÇINDA
İlk yarının son maçlarında alınan başarısız sonuçlarla Liderliği Alanya Kestelspor’a kaptıran Karaman FK’nın bu hafta sonu oynanacak olan Alanya deplasmanındaki Kestelspor Maçı büyük öneme sahip ve tüm gözler bu maçtan alınacak sonuca çevrildi.
HABER: Murat ÖZÜNAL









