• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Ara
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • İLÇELER
  • KÜLTÜR-SANAT
  • ÖZEL HABER
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • SPOR
  • VEFAT EDENLER
  • ASAYİŞ YAŞAM
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SPOR
  3. Amedspor'da Yönetim Krizi
SPOR
Yayınlanma: 27 Mayıs 2024 - 14:04

Amedspor'da Yönetim Krizi

SPOR
27 Mayıs 2024 - 14:04
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Amedspor'da Yönetim Krizi


TFF 2. Lig Kırmızı grubun 2023-2024 şampiyonu olarak önümüzdeki sezon Trendyol 1. Ligde mücadele edecek olan Güneydoğu ekibi Amed Sportif Faaliyetlerde 4 Haziran’da yapılacak olan kongre öncesinde başkanlık krizi yaşanıyor.
Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı daha önce kongrede başkanlık için yeniden aday olduğunu açıklamamıştı. Ancak Elaldı sosyal medya hesabından yaptığı son açıklama ile Başkan adaylığından çekildiğini duyurdu. Elaldı’nın bu kararı kulüpte şok etkisi yarattı.
Sosyal Medya Platformu X üzerinden yaptığı açıklamada Elaldı, “Değerli Büyük Amedspor taraftarı, kamuoyunun malumu olduğu üzere şampiyonluk yaşadığımız bir sezonun, emeklerinin takdir edileceği bir dönemde iken, maalesef Amedspor camiası haftalardır ciddi bir manipülasyon ile karşı karşıya bırakılmıştır. Bazı sosyal medya hesapları ve basından öğrendiğim kadarı ile Yüksek İstişare Kurulu’nun yetkilendirmesi ile Nedim Şimşek kardeşimizin başkanlığında, yönetim kurulu oluşturma çalışmaları teyit edilmiştir. Hedef Süper Lig şiarıyla çıkmış olduğumuz bu yolda; şehrimizin bileşenlerine danışılarak daha büyük yol haritaları belirlendi ve başkanlığa devam kararı aldım. Tüm halkımızın bildiği üzere bölgemizin temsiliyeti açısından önemli bir yere sahip olan Amedsporumuzun başkanlık belirleme sürecinin, yarış haline getirilmesinin; Amedspor duruşuna ve birleştirici gücüne zarar vereceği düşüncesi ile Amedspor’da başkanlık yapmış ve yıllardan beri emek vermiş biri olarak, Yüksek İstişare Kurulu’nun, Nedim Şimşek veya belirleyeceği başka bir aday için, Amedspor menfaatleri gereği başkanlık adaylığından geri çekilme kararı almış bulunmaktayım. Her daim Amedspor’un kurumların ve kişilerin üzerinde olduğunu bilen biri olarak asla takımımızı yalnız bırakmayacağımı da belirtmek isterim” görüşlerine yer verdi.
Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı’nın adaylıktan çekildiğini belirten açıklamasının ardından Amedspor Yüksek İstişare Kurulu’da yazılı bir açıklamada bulunarak, “Bilindiği üzere 20.05.2024 tarihinde Yüksek İstişare Kurulu olarak bizimde içerisinde bulunduğumuz Amedspor bileşenlerinin ortaklaşarak almış olduğu kongre kararı kamuoyu ile paylaşılmıştır. Kulübümüzün mevcut Yönetim Kurulu Başkan’ı Aziz Elaldı’yla ivedilikle görüşme alınmış olup, önceliğimizin kendilerinin devam etmesi olduğu, kulüp bileşenlerimizin üzerinde ortaklaştığı, kulübümüzün geldiği merhaledeki handikapları ve çözüm önerileri hususunda kendi görüşlerimiz aktarılmış, kendilerinin bu konulardaki fikirleri ve planlamalarıyla ilgili de 28.05.2024 tarihinde ikinci bir toplantının yapılması kararlaştırılmıştır.
 

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Karaman FK 2. Ligde Son Kez PFDK’ya Sevk Edildi
Karaman FK 2. Ligde Son Kez PFDK’ya Sevk Edildi
2. Lig Beyaz Grup’ta Play-Off Heyecanı Başlıyor: İlk Tur Maçları Bugün
2. Lig Beyaz Grup’ta Play-Off Heyecanı Başlıyor: İlk Tur Maçları Bugün
2.Lig Beyaz Grupta 37.Hafta Karşılaşmaları Oynanacak
2.Lig Beyaz Grupta 37.Hafta Karşılaşmaları Oynanacak
PFDK’dan Sert Fatura! Karaman FK’ya Ceza, Ankaragücü’ne Rekor Yaptırım
PFDK’dan Sert Fatura! Karaman FK’ya Ceza, Ankaragücü’ne Rekor Yaptırım
ilan.gov.tr
Son Haberler
Karaman’da Manevi Yarış!
Karaman’da Manevi Yarış!
Türkiye’nin En Vatansever 4. Şehri Karaman! 
Türkiye’nin En Vatansever 4. Şehri Karaman! 
Karaman’ın da Aralarında Olduğu 75 İlde Dev Uyuşturucu Operasyonu
Karaman’ın da Aralarında Olduğu 75 İlde Dev Uyuşturucu Operasyonu
5. SCAR Kongresi KKTC’de Gerçekleştirildi
5. SCAR Kongresi KKTC’de Gerçekleştirildi
Ermenek TÜBİTAK 4006-A Bilim Fuarı Açıldı
Ermenek TÜBİTAK 4006-A Bilim Fuarı Açıldı
Karaman'da Ocak - Mart Döneminde Yapı Ruhsatı Verilen Daire Sayısı 315 Oldu
Karaman'da Ocak - Mart Döneminde Yapı Ruhsatı Verilen Daire Sayısı 315 Oldu

Ana Sayfa
EĞİTİM
EKONOMİ
GÜNCEL
İLÇELER
KÜLTÜR-SANAT
ÖZEL HABER
SAĞLIK
SİYASET
SPOR
VEFAT EDENLER
ASAYİŞ
YAŞAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • KÜLTÜR-SANAT
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim

Doğal Ürünler