Nesine 2.Lig Kırmızı Gruptaki Temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü, ligin 14.haftasında kendi evinde konuk ettiği, grupta son sırada yer alan Giresunspor ile 1-1 berabere kaldı.
Yeni Karaman Stadyumunda oynanan mücadeleyi Gürkan Özbalkanlı, Hasan Hüseyin Yazıcılar ve Gökmen Çambel hakem üçlüsü yönetti.
Temsilcimiz sahaya, Mertcan Dağlı, Azad Filiz, Polat Yaldır, İlke Tankul, Sabrican Vural, Abdülkadir Sönmez, Cihat Aktaş, Ömer Faruk Yılmaz, Özkan Taştemur, Anıl Gözütok ve Mehmet Bağcı ilk 11'i ile çıktı.
Giresunspor ise, Erkan Anapa, Ali Emirhan Akçay, Ahmet Lütfi Kara, Barış Gün, Mehmet Keskin, Fatih Yılmaz, Arda Kılıç, Furkan Kütük, Kasım Alperen Köşker, Şahin Dik ve Ertuğrul Şenlikoğlu ilk 11'i ile sahadaki yerini aldı.
Maçın ilk 20 dakikasında temsilcimiz oyunda üstünlük kurarak zaman zaman Giresun kalesini yokladı.
Maçın 38.dakikasında Giresunspor’dan Alperen golünü atarak skoru 1-0’a getirdi.
Golün ardından ataklarını geliştiren temsilcimiz, beraberlik golünü bulamadı ve ilk yarı Giresunspor üstünlüğüyle tamamlandı.
Maçın ikinci yarısının 64.dakikasında Karaman FK oyuncusu Resül golünü atarak skoru eşitledi 1-1.
Ataklarını geliştiren Karaman FK, istediği galibiyet golünü bulamadı ve maç 1-1 berabere tamamlandı.
Karaman FK, 5 Aralık Perşembe günü kendi sahasında Türkiye Ziraat Kupası maçı kapsamında Esenler Erokspor ile karşılaşacak. 2.Lig maçı kapsamında ise temsilcimiz 8 Aralık Pazar günü deplasmanda Belediye Derincespor ile karşı karşıya gelecek.
SPOR
Yayınlanma: 02 Aralık 2024 - 13:46
Karaman FK Evinde Giresunspor İle 1-1 Berabere Kaldı
SPOR
02 Aralık 2024 - 13:46
İlginizi Çekebilir









