Karaman Tarım Denetimlerde 20 kontrol görevlisi görev alarak Karaman'da ekmek üretim ve unlu mamuller üretimi yapan işletmeleri denetledi.
Konu ile ilgili olarak Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda ekmek üretim ve unlu mamuller üretimi yapan işletmelere yönelik denetimler Kontrol görevlileri personellerimiz tarafından gerçekleştirilmiştir. Vatandaşlarımız ALO174 HATTI ile tüketicinin gıda güvenilirliği ile ilgili her türlü ihbar ve şikâyette ilgili merciye kolay bir şekilde ulaştırabilirler"
GÜNCEL
Yayınlanma: 21 Ekim 2023 - 12:06
İl Tarım Ve Orman Müdürlüğünden Fırınlarda Denetim
Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bakanlık talimatları doğrultusunda ekmek üretim ve unlu mamuller üretimi yapan işletmelere yönelik denetimler gerçekleştirdi.
GÜNCEL
21 Ekim 2023 - 12:06
İlginizi Çekebilir








