KTSO BAŞKANLARI
Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladılar. Mesajda,
“Çağımızın dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, ideal manada haberin doğrusunu insanlara ulaşmasını sağlamak gibi anlamlı bir misyonu içermektedir. Tarafsız ve evrensel normlara uygun ilkeler çerçevesinde yayıncılık yaparak kamuoyunu aydınlatan, bu yolda her an haber peşinde koşan basın çalışanları, halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak da kamusal bir görevi yerine getirmektedirler.
Demokrasinin ve çağdaş düzenlerin vazgeçilmez bir parçası olan basın, yeryüzündeki gelişmelerin aynasıdır. Gazeteciler toplumun ışığıdır. O ışık ne kadar güçlü olursa bizler de yolumuzu o kadar net ve doğru görürüz. Bir anlamda basınımız; bizim elimiz, gözümüz, dilimiz ve sesimizdir. Gerçekleştirilenleri ve beklentileri karşılıklı anlamda etkileşime bağlı olarak taşıyan ve aktaran yine basın mensuplarımızdır.
Bu duygu ve düşüncelerle, ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınmasına gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan değerli basın çalışanlarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü” kutlar, tüm basın çalışanlarımıza sevgi ve saygılarımızı sunarız.'' ifadelerine yer verdiler.
KTB BAŞKANI EKREM ÇAVAŞ
Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş’’ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler’’ günü nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Ekrem Çavaş mesajında; Haber alma ve iletme özgürlüğünün en etkili aracı olan basının, kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesini sağlamak adına çok önemli görevleri yerine getirdiğini anımsattı. Basının internet ve sosyal medya ile yelpazesini daha da genişlettiğini vurgulayan Başkan Çavaş; “Her geçen gün büyüyen ve gelişen yapısıyla basın camiası, ilimizin sosyal kültürel, ekonomik gelişmesi ve kalkınması için yürütülmekte olan çalışmaların paylaşılması ve kamuoyu tarafından sahiplenilmesinde de büyük ölçüde katkı sunmaktadır. ‘’Toplumun ortak sesi olan gazetecilerimiz, vatandaşla dünya arasında köprü görevini üstlenmektedir” ifadesine yer verdi. Bu duygu ve düşüncelerle; Topluma haber aktarımını sağlamak adına gece gündüz demeden, canla başla, büyük bir özveri ile çalışan tüm basın mensuplarının ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.
CHP İL BAŞKANI A.RECAİ EVCEN
Değerli Gazeteciler,
Basın mesleğinin onurlu ve fedakârlık isteyen görevini yerine getirirken, halkın haber alma hakkını savunan ve kamuoyunu doğru bilgilendiren tüm gazetecilerimizin 10 Aralık Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım.
Toplumun sesi ve vicdanı olma sorumluluğunu taşıyan siz değerli gazeteciler, demokrasinin güçlenmesine, toplumsal farkındalığın artmasına ve özgürlüklerin korunmasına büyük katkılar sağlıyorsunuz. Bu kutsal mesleği yerine getirirken gösterdiğiniz çaba ve özveri için teşekkür ederim.
Çalışmalarınızda başarılar diler, sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler geçirmenizi temenni ederim. Saygılarımla.
GÜNCEL
Yayınlanma: 11 Ocak 2025 - 12:05
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Mesajları
GÜNCEL
11 Ocak 2025 - 12:05
İlginizi Çekebilir





